Ka pikë të dobët babain, zbulohet kush është banori i pestë i “Big Brother VIP Kosova”


Edhe pak na ndajnë nga fillimi i “Big Brother VIP Kosova” dhe produksioni ka filluar të shtojë “ankthin” te të gjithë ata që mezi po e presin.

Prej disa ditësh, ata po publikojnë nga një të dhënë interesante për të gjithë banorët.

Banori i sotëm ka pikë të dobët të atin dhe në postim thuhet: “Forca ime është babai im”.

Menjëherë komentet kanë qenë të shumta, pasi ndjekësit kanë filluar të bëjnë lidhjen se kush e ka thënë këtë fakt më herët në intervista. Emrat janë nga më të ndryshmit, si muzika, moderimi apo aktrimi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *