Çfarë ndodhi në Dancing With The Stars? Përlotet Dalina Buzi


Dalina Buzin rrallë herë e shohim teksa emocionohet në ekran.

Këtë mbrëmje, Dalina nuk mundi të jetë prezente në ditëlindjen e vajzës së saj. Pasi sportistja Deborah Keçi perfomoi në rolin e Elsës të “The Frozen”, filmit të preferuar të shumë fëmijëve, Dalina u përlot.

“Sot ka ditëlindjen vajza ime. Më dërguan ca video teksa ajo po i frynte qirinjve dhe më ka marrë malli se nuk e kam parë që në mëngjes”, tha moderatorja, vajza e së cilës sot bën 13 vjeçe.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *