Butrint Imeri po bëhet dajë me nip apo mbesë?


Këngëtari Butrint Imeri, po merr epitetin e dajës për të dytën herë.

Emocionet e kuptimit të gjinisë së bebit, ai i ndau me ndjekësit në Instagram.

Ai së shpejti do të ketë një nip, dhe kjo e bëri shumë të lumtur kënëgtarin.

Ai nuk heziton ta shpreh gëzimin, ku sytë e tij duken të mbushur me lot gëzimi, epitetin e dajës po ia jep motra e tij Agnesa./kosovarja

Lojtës Videosh


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *