“Të paçim gjatë, të dua shumë”, Teuta vjen me urimin më të ëmbël


“Të paçim gjatë, të dua shumë”, Teuta vjen me urimin më të ëmbël

Teuta Krasniqi vjen me urimin e ëmbël me rastin e ditëlindjes së nënës.

Sot, nëna e aktores së njohur kosovare, Teuta Krasniqi feston ditëlindjen.

Me këtë rast Teuta bëri urimin emocionues për nënën.

“Urime ditëlindja e shtrenjta mami, paç shëndet dhe gëzime pranë familjes për të cilën ti bën aq shumë e nuk kursehesh kurrë. Të paçim gjatë, të dua shumë”, shkroi ajo.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *