Po kjo kush është? Pak kohë larg fillimit, dalin detaje rreth banores së katërt të ‘Big Brother VIP’ (Foto)


Produksioni i “Big Brother VIP Kosova”, prej disa ditësh, po zbulon detaje rreth jetës së banorëve që do të bëhen pjesë e shtëpisë së famshme. Më i fundit ka zgjedhur të tregojë një detaj që lidhet me fëmijërinë.“Një pjesë që konsideroj shumë të rëndësishme për atë se kush jam unë sot është fëmijëria ime”, thotë ai.

Nuk dihet se cili VIP është, por aludimet kanë nisur menjëherë nga fusha e kinematografisë, muzikës dhe ekranit.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *