Kështu eskalojnë banorët e ‘I’ts My Home’


Kështu eskalojnë banorët e ‘I’ts My Home’

Eskalojnë banorët e ‘I’ts My Home’.

Banori më i ri në shtëpinë It’s My Home, është vallëtar.

Ai së bashku me Elmedinën kanë ndezur atmosferën në këtë shtëpi.

Ata kanë hypur mbi tavolina dhe kanë kërcyer.

Elmedina dhe banori i ri dridhet nën tingujt e muzikës, ndërsa banorët rrahin shuplaka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *