Eskalojnë banorët e “It’s my home”


Banori më i ri në shtëpinë It’s My Home, është vallëtar.

Ai së bashku me Elmedinën kanë ndezur atmosferën në këtë shtëpi.

Ata kanë hypur mbi tavolina dhe kanë kërcyer.

Elmedina dhe banori i ri dridhet nën tingujt e muzikës, ndërsa banorët rrahin shuplaka.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *