“E mbyti”, kështu i gjuhet guraja Lutfi Hazirit


Çifti i famshëm Lutfi Haziri e Myrvete Bajrami, janë shumë shpesh në qendër të vëmendjes.

Ata, shfaqen gjithmonë të lumtur dhe nuk e kursejnë jetën e tyre private në sytë e publikut, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto, duket sheshit lumturia e tyre gati fëminore, ku Myrvetja i është kacavjerrë në qafë Lutës.

Ndryshe, më nuk janë vetëm Lutfiu e Myrvetja të famshëm në familja, pasi të njejtin impakt në publik e kanë edhe të bijat e tyre, Lotina dhe Kanga.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *