Askush nuk e dinte! Flori Mumajesi zbulon sekretin e tij dhe Eneda Tarifës pas 12 vitesh


“Playback” ka qenë një nga këngët më të pëlqyera të Flori Mumajesit, me të cilën ai konkurroi në vitin 2010 në “Kënga Magjike”. Në atë kohë nuk kishte vend ku të mos e dëgjonit këngën e Florit dhe sot ai na ka zbuluar një sekret.

Zëri në sfond është Eneda Tarifa. Kantautori ka postuar një video të performancës së tij dhe shkruan se në atë kohë nuk ishte ide e mirë të konkuronte në festival me një këngë të tillë.

“Në atë kohë nuk ishte ide e mirë të merrje pjesë në festival me një këngë të tillë. Zërat që për mua i dhanë këngës 50% që i mungonin janë ata të bishës Eneda Tarifa”, shkruan Flori.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *