“Janë 2 gra që ju bèjnë Mágjí, ju pèngòjnë lèkët…”/ Ja 4 Shènjat që do u shpètojnë hálleve


Në emisionin “Live From Tirana” ishte e ftuar në studio astrologia e njohur Meri Gjini. Ajo foli për páráshíkimin e shenjave të hòròskòpit për muajin nëntor 2022. E pyetur se si e kuptoi ajo lídhjen e sáj me ástròlògjínë, Meri shprèhèt se:

Është tòtalisht natyrore sepse unë jam peshk me ashèndente peshk. Kam pasur lídhje shumë të fòrtë me intuitën dhe instíktin dhe shpesh kisha ato reagimet pak të çuditshme dhe kam káluar luftërat e mia nga shumë emocionale dhe intuitive në shumë racionale. Kam káluar dallgë edhe në dashùri të mëdhá dhe në urrejte dhe rèfùzíme të mëdhá. Kur u rrita kuptova që mua më pëlqen kjo gjë dhe do e bëj. Kujt nuk i pëlqen pùnë e madhe, le të kthejë kurrizín dhe të vazhdojë.

Por çfarë ka rezervuar muaji nëntor për të gjítha shenjat e hòròskòpit? M.eri Gjini e ka nisur me shenjën e Akrepit sepse është muaji i Akrepit. Ka vend për optimizèm sepse është një muaj áktiv, i gjallë, intensiv dhe është muaji që ka energjí të fòrtë. Të gjíthë pavárësisht shenjës do të kenë një situatë shumë më të qëndrueshme. Është një muaj shumë i mirë dhe dùhèt planifíkuar, ata që duan të lèvízín dùhèt të lèvízín deri në datën 19.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *