Goca, jeni dakord? Ja kush u shpall mashkulli më seksi për vitin 2022


Chris Evans është zgjedhiur burri më seksi i vitit 2022. Fotografitë i ka publikuar revista e njohur “People”, teksa në përshkrim të tyre shkruhan: “Burri më seksi për vitin 2022”.

Evans, 41 vjeç, është ende duke u përshtatur me titullin e ri të PEOPLE’s 2022 Sexiest Man Alive dhe duhet të flasë për të, por ai e di se ky lajm do të kënaqë të paktën një person: “Mamaja ime do të jetë shumë e lumtur,” thotë ai. .

“Ajo është krenare për gjithçka që bëj, por kjo është diçka për të cilën ajo mund të mburret me të vërtetë.”

Po ju a pajtoheni se e meritoi këtë titull aktori?

chris-evans-cover-110722-14c6444e8b9b42b68f59aa0865a1ed89.jpg


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *