Pyetet se cilën ndarje e ka kaluar më lehtë, Blero habit me përgjigjen!


Pyetet se cilën ndarje e ka kaluar më lehtë, Blero habit me përgjigjen!

Këngëtari i njohur shqiptar, Blero, javë më parë konfirmoi zyrtarisht ndarjen nga blogerja Afrona Dika.

Çifti i kanë dhënë fund lidhjes pas tre vitesh martesë, ndërkohë që arsyet theksoi se janë tërësisht personale.

I njëjti së fundmi është pyetur nga Prive se cilën ndarje e përjetoi më lehtë, të parën apo të dytën.

Kjo pasi artisti ka qenë i martuar vite më parë me aktoren Teuta Krasniqi, me të cilën ka një vajzë dhe që u ndanë pas pak vitesh.

“Janë të ndryshme”, ka qenë përgjigja e Bleros duke mos dhënë më shumë detaje për publikun.

Ai tha se momentalisht është beqar dhe se po e shijon jetën, por është i hapur për mundësi të reja.

Nga ana tjetër, ai po vazhdon të jetë mjaft i angazhuar me projekte muzikore.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *