Nuk mund t’i njihni, kanë ndrуѕhuar totalisht, çifti i famѕhëm shqiptar 29 vite më parë (FOTO)


Mihrije Braha dhe Naim Abazi janë ndër çiftet më të dashura shqiptare. Këngëtarët kanë fituar zemrat e publikut me thjeshtësinë që i karakterizon dhe gjithmonë flasin hapur për marrëdhënien e tyre, duke treguar se janë shumë të dashuruar.

Gjithashtu ato komentohen shumë për pamjen e tyre dhe paraqitjen shumë të bukur e të rregullt. Por a i njohët në këtë foto para gati 30 vitesh. Të dy duken shumë ndryshe. Mihrija me flokë të errët dhe Naimi me flokë të gjatë. Prindërit e Platorit duket se kanë ndryshuar shumë pamjen, por jo rininë që i karakterizon.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *