Këngëtari shqiptar bën veprimin e papritur, dhuron 5000 euro për fondin e…


Këngëtari shqiptar bën veprimin e papritur, dhuron 5000 euro për fondin e…

Këngëtari i famshëm nga Kosova, Labinot Tahiri, i njohur si Labi, është dalluar gjithmonë për anën e tij humane. Ai ka kontribuar herë pas here për njerëzit në nevojë.

Së fundmi, Labi ka bërë të ditur se do t’i dhurojë sërish 5000 euro për fondin e Ushtrisë së Kosovës.

Përmes një postimi në rrjetet sociale, ai ka njoftuar se këto para do t’i mbledh me koncertet që do të zhvillojë në datën 28 Nëntor.

“Mirëdita shqiptar qeveri e Kosovës dhe klasa politike e shqiptarêve kah do që ju qeverisni e jeni nëpër institucione.

E dim mirë që rrethanat në këtë vendin tonë mund të na ndryshojnë por, bindjen dhe dashurinë për vendin nuk ka shancë dhe nuk mundet e po ashtu nuk është e drejtë të na e manipulojë askush. Ne jemi të vetëdishëm si shqiptar se si funksionon kombi ynë dhe pa dallime partiake ju lus të fokusohemi në atdhe.

Tani mbrëmjet e mia të radhës janë në Oslo, Londër Kosovë dhe Tiranë, dhe nga këto mbrëmje që do të këndojë për festën e flamurit Kombëtar, me krenarinë më të madhe si shqiptar i trojeve tona i dhuroj sërish edhe 5000€ për buxhetin( fondin) e ushtrisë së Kosovës.

I lus të gjithë shqiptarët pa dallime partiake të dhurojnë sa të mundeni sepse një ditë do t’a kemi nevojën për ushtrinë edhe më t? fortë.

Këto para do t’i deponoj me date 28 nentor. Ndoshta janë pak, por një ditë bëhen më shumë.

Zoti e bekoftë kombin tonë shqiptar.

Labi Kosovë e Shqipërisë”, ka shkruar Labi në Facebook.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *