Nuk ndalet Alfred Cako, bën një tjetër paralajmërim të fortë: Nuk do ketë më familje si sot, ja çfarë do të ndodh


Konspiracionisti Alfred Cako nuk ndalet me paralajmërimet e forta. Ai ka bërë një tjetër deklaratë të fortë ku teksa i referohet familjes, thotë se nuk do të ketë më familje si sot.

Alfred Cako: Nuk do të ketë familje, nuk do lejohet familja si sot. Ti do të jetosh nëpër konvikte, femrat më vetë, meshkujt më vete, do jetoni të ndarë. Mund të jeni bashkë vetëm për riprodhim dhe pastaj do të jetoni të ndarë nëpër konvikte. Fëmijët do t’i marrë shteti. Do t’i quajë Prindi i parë, Prindi i dytë, do vihen kudo në krye ata dhe këta do jenë në krye të çdo gjëje.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *