“Nuk ka burra ky vend рrandaj…”, Grida Duma рranon ѕe është ѕingle


Deputetja e Partisë Demokratike, Grida Duma, është një ndër figurat më tërheqëse nga radhët e politikës që gjithmonë spikat me fjalimet e saj por sigurisht edhe me pamjen. Ndonëse, njihet për karakterin e saj të fortë dhe mjaft diskret, Grida së fundmi ka vendosur që të thyejë këtë “rregull” dhe të flasë për jetën e saj personale.

Në një intervistë për emisionin humoristik “Klanifornia”, Grida Duma ka bërë me dije se është ende beqare, madje ka shtuar detaje edhe se çfarë mendojnë njerëzit për të, lidhur me karakterin e saj.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *