Ҫifti i njohur i harrojnë të gjitha, bashkohen pas ndarjes së bujshme


Ҫifti i njohur i harrojnë të gjitha, bashkohen pas ndarjes së bujshme

U tha se u ndan, çifti i njohur i Instagramit u jep fund thashethemeve.

Para disa javësh u përfol për një ndarje të çiftit të njohur të Instagramit Armonda dhe Flamur.

Këto dyshime i ngritën vetë ata pasi dolën me një njoftim në “Instagram” ku thuhej se do pauzojnë për arsye personale.

E më pas blogger-ja ‘pastroi’ profilin nga fotot e përbashkëta duke lënë vetëm veten.

Mirëpo sot dyshja publikuan një fotografi krah njëri tjetrit në “Instagram”, kështu duke u dhënë fund thashethemeve për një ndarje mes tyre.

“Edhe më e fortë se kurrë më parë”, shkruan çifti sipër fotos.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *