Si duket nga brenda shtëpia e mbi 300 mijë eurove në Prishtinë, ka pishinë dhe fitnes (Video)


Emisioni “Kendiv” nga kjo javë do të prezantoj edhe shtëpitë e bukura për të cilat pronarët bëjnë investime të mëdha. Natyrisht se kjo mund t’ju jap ide të gjithë juve që jeni dukë ndërtuar shtëpi apo edhe duke rregulluar. Protagonisti i parë në këtë rubrikë është një figurë e njohur për publikun, kameramani Sylejman Kllokoqi.

Në këtë parapritje ndryshe nga herët e tjera, ai prezantoi shtëpinë e tij në Zllatar, të punuar me shumë shije dhe delikates. “Gjithçka e kam bërë unë dhe familja ime, me rroga dhe ndonjë kredi”, tha pos tjerash ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *