Adriana Matoshi: Si gjykohet dikush që t’i lëndon ndjenjat?


Adriana Matoshi: Si gjykohet dikush që t’i lëndon ndjenjat?

Aktorja dhe deputetja e Kuvendit të Kosovës, Adriana Matoshi është mjaft aktive në rrjete sociale.

Matoshi shpreh opinionin e saj lidhur me çështje të ndryshme që kryesisht kanë të bëjnë me problematikat e shoqërisë tonë.

Një postim të tillë Adriana ka bërë edhe së fundmi përmes InstaStoryt në Instagram.

Kujtojmë që deputetja e VV-së ditëve të fundit ka qenë e zëshme edhe në lidhje me rastin skandaloz qe i ndodhi një gruaje të moshuar në Pejë./insajderi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *