Në kulmin e kënaqësisë, Geta Ismajli publikon momentet me të ëmbla me binjakët


Në kulmin e kënaqësisë, Geta Ismajli publikon momentet me të ëmbla me binjakët

Geta Ismajli po e shijon jetën si nënë.

Ajo po e jeton jetën që ndoshta secila femër do ta donte.

Pas një suksesi të madh në botën e muzikës, Genta po bënë një pauzë, pasi po merret me rritjen e fëmijëve.

Këngëtarja, nuk ka hezituar ti prezantoj të vegjlit e saj binjak në faqet e saj në rrjete sociale, shkruan kosovarja.

Në këto foto ku Genta shihet me fëmijët e saj, atmosfera është kaq e ngrohtë dhe e mrekullueshme.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *