Çka i tha burri vajzës së Violeta Kukajt kur i pa sa shumë po ngjasojnë nënë e bijë


Çka i tha burri vajzës së Violeta Kukajt kur i pa sa shumë po ngjasojnë nënë e bijë

Violetë Kukaj dhe vajza e saj së fundi lansuan këngën e tyre e cila u pëlqye shumë nga publiku.

Ato ishin të ftuara në emisionin ‘Studio A’ në ATV ku kanë treguar për këtë projekt dhe për projekte të radhës.

Vajza e Violetes ka treguar një koment që ja bëri burri i saj kur e pa këngën.

A din tha qysh po dukeni, sikur certifikata me ekstraktin e Lindjes, ky ka qenë komenti më epik që ka marr vajza e Violetes nga shumë komente tjera.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *