Liberta Spahiu dhe Olti Curri po i vijnë rrotull nxjerrjes së datës dhe banorëve të BB VIP Kosova


Pritjes për Big Brother Vip Kosova po i vjen fundi.

Ndonse disa postime të blogerit Olti Curri, i cili do të jetë opinionist dhe producentes Liberta Spahiu po na bëjnë të mendojmë se Big Brother nis së shpejti.

Madje Olti është nisur menjëherë drejt Prishtinës për takimin mes drejtuesve, por duket se nuk mbaron këtu, të gjitha videot e tyre na çojnë të mendojmë se do të zbulohen edhe pjesëmarrësit.

Ndonse kureshtja është e madhe, kaq arritëm të kuptonim nga videot, ama loja e Libertës dhe Oltit po na intrigon shumë, gjithësesi duket se Klan Kosovës nuk i shpëton asnjë detaj, kështu që le të presim./kryefjala


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *