Ermal Mamaqi shkruan librin e tij të parë


Ermal Mamaqi shkruan librin e tij të parë

Ish-prezantuesi i njohur shqiptar, Ermal Mamaqi, pos sukseseve që numëron në karrierën televizive, tashmë ka shkruar edhe një libër.

Mamaqi ka shkruar librin e tij të parë të titulluar ‘NË GARË ME VETEN’.

Promovimi i librit do bëhet më 8 nëntor.

Një libër i krijuar me shumë dashuri, ku aktori ka përmbledhur gjithë mësimet dhe eksperiencën e tij jetësore, personale dhe profesionale.

Të martën e 8 nëntorit në ora 18:00, lansohet projekti i Mamaqit dhe ne mezi presim ta lexojmë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *