Çifti i njohur nuk mund ta përballojnë humbjen e djalit


Çifti i njohur shqiptar Mërgime dhe Xhema, muaj më parë dhanë lajmin se do të bëhen me djalë, ky lajm u prit shumë mirë nga ndjekësit e çiftit në Instagram.

Mirëpo, me postimin e fundit çfti kanë shkruar fjalët më rrëqethëse, duke mos u pajtuar me humbjen e të birit.

Në këtë rast, ata kanë falënderuar të gjitha personat që i rrethojnë për ngushëllimet që iu kanë bërë.

Theksojmë, ata janë prindër të një vajze.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *