Yllka Kuçi me këtë ushqim e mban shpirtin


Yllka Kuqi, është njëra nga këngëtaret më aktive në skenën muzikore.

Ajo njihet si artiste e muzikës live, prandaj është shumë e angazhuar nëpër ahengje dhe shumë dasma.

Duke qenë se është vazhdimisht pjesë e skenave dhe ka të bëjë drejtpërdrejtë me publikun, ajo domosdoshmërish duhet të duket bukur.

Yllka sot ka shpërndarë pamje nga mëngjesi i saj.

Yllka ka nisur mëngjesin me kafe e pallaqinka. /ORAinfo/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *