Mihrija thotë se askujt nuk bënë ti dhurohet edhe dashuria edhe respekti


Mihrije Braha, e njohur si këngëtare, por edhe prezantuese, ka mjaftë prezencë edhe në rrjete sociale.

Mihrija, së fundi ka vendosur të ndajë edhe ndonjë fjalë të urtë aty këtu në rrjete Tik-Tok.

Në postimin e fundit, ka zgjedhur të ndajë me ndjekësit një thënie që e ka dëgjuar për dashurinë dhe respektin, shkruan “Kosovarja”.

Në videon më poshtë, e dëgjoni më mire leksionin e këngëtares Mihrije Braha.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *