Kiara Tito: Njeriu mund të dashurojë tre herë në jetë


Kiara Tito: Njeriu mund të dashurojë tre herë në jetë

Moderatorja Kiara Tito ka folur si rrallë herë rreth jetës së saj private e ftuar në “Ftesë në 5”.

Kiara tregoi se ka qenë vetëm njëherë e dashuruar, por beson se njeriu dashurohet tre herë në forma të ndryshme.

“Dashuria vjen në forma të ndryshme dhe duke kaluar vite, ti kupton që nuk është njësoj si të dashurosh kur je e vogël dhe të duash në këtë moment kur ti ke arritur të kesh eksperienca.

Kështu që mendoj se në mënyra të ndryshme, mund të dashuroj njeriu 3 herë në jetë. E treta, e vërteta. Deri tani, unë kam qenë 1 herë e dashuruar”, tha Kiara.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *