Shtatëzania arsyeja e ndarjes mes Valdetit e Valdrines


Shtatëzania arsyeja e ndarjes mes Valdetit e Valdrines

Pak javë më parë u dha lajmi që u nda çifti i njohur i Instagramit, Valdet dhe Valdrina.

Arsyeja e ndarjes duket se u zbulua, xhelozia e tepërt e Valdrinës për burrin e saj.

Çifti pak ditë më parë dha lajmin e ribashkimit të tyre.
Por, ata patën një surprizë për ndjekësit e tyre.

Ata dhanë lajmin se janë në pritje të ëmbël , gjë për të cilën edhe vetë janë të surprizuar.

Çifti, sqaroi përmes disa postimeve arsyet e ndarjes,ribashkimit dhe fillimin e një kapitulli të ri.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *