Shpat Kasapi merr bakshish marramendës në dasmë


Shpat Kasapi merr bakshish marramendës në dasmë

Të gjithë po këndojnë në dasma, bile edhe ata që nuk kemi menduar se do ti shohim ndonjëherë aty.

Ky, është edhe rasti me këngëtarin Shpat Ksapi, i cili i ka hyrë prej kohësh tregut të dasmave e ahengjeve.

Dhe, përgjigja e pyetjes pse, padyshim që është e shkurtër dhe e prerë: paraja.

Shpati këndon gjithandej nëpër botë dhe paguhet mjaftë mirë, shkruan “Kosovarja”.

Këngëtari, ka treguar se në dasma ka marrë shumë bakshishe, madje deri në 50 mijë euro.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *