Kështu dukej Rita Haziri me flokë të shkurtra


Kështu dukej Rita Haziri me flokë të shkurtra

Këngëtarja Rita Haziri, u bë shumë shpejt emër i njohur tek publiku

Me zërin dhe bukurinë e saj, artistja fitoi zemrat e publikut, e duke qenë çift me Fidanin tani është një nga personazhet më të komentuara.

Duke qenë aktive në Instagram ajo poston imazhe të ndryshme nga jeta profesionale dhe ajo personale.

Së fundmi ajo ka marr vëmendje derisa ka postuar një imazh vite më parë ku shihet me flokë të shkurta.

Shumë më ndryshe por bukuria që ka sot, shihet ta ketë pasur edhe në atë moshë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *