Gruaja e Shpat Kasapit shkëlqen në veshje tradicionale


Gruaja e Shpat Kasapit shkëlqen në veshje tradicionale

Selvija , gruaja e Shpat Kasapit duket për mrekulli me veshje tradicionale.

Duket se dimijat po I shkojnë shumë dhe po i mbanë me shumë dashuri.

Nuse me gjitha tiparet, e bukur dhe elegante, shkruan “Kosovarja”
Sevija, u komentua në Instagram, si nuse më shumë tradita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *