“Kam dashuruar vetëm një djalë”, Kiara Tito: Ja kë do kafshoja me qejf…


“Kam dashuruar vetëm një djalë”, Kiara Tito: Ja kë do kafshoja me qejf…

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishtee ftuar moderatorja Kiara Tito, e cila erdhi në studio e veshur si Dracula.

Ajo preferoi ta quante veten një “drakuleshë”, ndërsa edhe intervista me pyetje të shpejta iu përshtat këtij maskimi.

E pyetur nga Bieta se sa herë ka dashuruar në jetë, ajo u përgjigj “1 herë”, duke shtuar më tej se ajo marrëdhënie ka mbaruar dhe s’ mund të ketë një rikthim.

Ndërsa pyetjes se kë do donte të kafshonte, Kiara iu përgjigj duke thënë se kafshimin e meritojnë të gjithë ata që flasin me gjuhë urrejtje në rrjetet sociale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *