”E shkuar, e harruar” Andi për Melisën, kështu e injoroi gjatë “Dance Albania”


Konkurrentja më e re e “Dance Albania” është Melisa Lleshi.

Ish-konkurrentja e njohur pjesë e spektaklit të vallëzimit u bë javën e kaluar ndërsa pjesëmarrja e saj bëri bujë.

Me dhjetëra-qindra mesazhe kanë shkuar në adresë të Melisës nga mbeshtetisit e saj lidhur me kërcimin, por pyetja që kanë të gjithë është “a të ka shkruar ish i dashuri?”

Me një fjali shpërfillëse, Melisa u përgjigj fare shkurt: “Nuk e di për kë e ke fjalën” – duke lënë kështu të kuptohet se të shkuarën e ka hedhur pas krahëve dhe tani është e fokusuar vetëm te Dance Albania.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *