Нumbi të feјuarën në ditën e daѕmës, këngëtari ndan νideon рrekëѕеe


Уlli i Х Factor, Тom Mann ka publikuar një video me të fejuarën e tij, Danielle Hampson, e cila ndërroi jeetë muaj më parë në ditën e tyre të dasmës. Videoja tregon momentin teksa ata qeshin dhe kërcejnë në dhomën e tyre të ndenjes. Krahas videos, këngëtari i njohur ka shkruar dhe disa fjalë prekëse.

Ai shprehet se nëse do ta dinte që do të ishte kërcimi i fundit, nuk do t’ja lëshonte kurrë dorën. “Ti ishte gjëja më e bukur në këtë botë. Tre muaj pa mundur të të mbaj për dore dhe të ndjek drejtimin tënd. Unë jam shumë i humbur pa ty.”, ka shkruar këngëtari i X Factor krahas videos.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *