Nuk përmbahet as Mimoza Shkodra, kështu pozon nga plazhet e Sicilisë!


Mimoza Shkodra, ka kohë që nuk ka sjellë një projekt të ri muzikorë, por, ajo është shumë aktive në mbrëmje dhe ahengje familjare brenda dhe jashtë Kosovës.

Jeta e saj është mes Kosovës dhe Zvicrës, vend në të cilin ajo e ushtron profesionin e saj si farmaciste.

Duke qenë se vazhdimisht është në lëvizje dhe udhëton shpesh, Mimoza poston rregullisht nga jeta e saj shumë e ngarkuar.

Ajo se fundmi ka publikuar një foto nga pushimet në bregdetin e Sicilisë, veç në bekini, Mimoza nuk heziton t’i tregoj format e saj trupore në super formë, kaq joshëse po duket ajo në këtë imazh. /ORAinfo/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *