Elvana rikrijoi look-un ikonik të saj, reagon këngëtarja e njohur shqiptare: E bukura me fustanin e xixëllonjës


Elvana rikrijoi look-un ikonik të saj, reagon këngëtarja e njohur shqiptare: E bukura me fustanin e xixëllonjës

Elvana në performancën që pati mbrëmë ishte kujdesur në çdo detaj të dukej si Gili.

Ajo rikrijoi një nga paraqitjet më ikonike në fund të viteve ’90, kur Gili mori pjesë në festivalin e RTSH-së me këngën “Xixëllonja”. Kjo ka tërhequr vëmendjen e Gilit, e cila është shprehur shumë e lumtur me zgjedhjen e Elvanës.

Teksa ka ndarë disa foto dhe video të Elvanës, Gili ka shkruar: “E bukura Elvana në fustanin e xixëllonjës”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *