Do qani nga kjo histori/ Jetimi shqiptar gjen portofolin me shumë para dhe bën gjestin e madh


Do qani nga kjo histori/ Jetimi shqiptar gjen portofolin me shumë para dhe bën gjestin e madh

Momentet kur njerëzit shfaqin anën më të mirë të tyre janë pak të rralla. Por gjeste që shfaqin natyrën njerëzore transmetojnë pozitivitet dhe nxisin shpresë për ngjarje edhe më të mira mes nesh. I tillë është veprimi i një shqiptari nga Shkodra i cili është rritur në jetimore.

Edhe pse ka patur një jetë të vështirë ai ka vijuar të mos heqë dorë nga humanizmi dhe ndershmëria. Ai tregon se ka gjetur një portofol me thuajse 1 mln lekë ndërsa nuk ka vonuar të kontaktojë pronarin e saj duke e njoftuar. Qytetari tregon se në portofol ndodhej edhe mjeti i identifikimit të personit.

Mesazhi:

Sapo gjeta i portofol ne shkoder dhe komonikova me zotnin dhe po ja dergoj sepse mund te jen dhe fukara. Kishte 9600 mi lek te vjetra dhe karte njoftimit dhe patent. Jam jetim nga shkodra qe jam rritur ne jetimore


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *