Prezantuesja Ajda Shkuriu tregon momentin e sikletshëm gjatë edicionit të lajmeve


Dy nga prezantueset shumë të dashura të lajmeve në T7, Teutë Halili dhe Ajda Shukriu, ishin të ftuara në emisionin e vikendit në T7.

Mes tjerash, ato ndan disa momente të siksletshme, por edhe të lezetshme nga edicionet e lajmeve.

Për Ajdën, miza ishte një moment i sikletshëm në një prej edicioneve.

Video në linkun më poshtë.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *