Njihuni me 12- vjeçarin shqiptar që ruan i vetëm tufën e deleve në Bjeshkë: Zoti ta bëftë dritë!


Është vetëm 12 vjeçar dhe shumicën e kohës së tij nuk e kalon duke luajtur me shokët e lagjes por duke punuar për ta mbajtur familjen. Dymbëdhjetëvjeçari gjendet i vetëm në bjeshkët më të thella në fshatin Restelicë duke u kujdesur për një tufë delës.

Ai është me origjinë nga fshati Borje i Kukësit, kurse për punën që bën ai paguhet vetëm 100 euro në muaj për t’u kujdesur për familjen e tij. Këtë histori e ka ndarë fotografi Blerim Bytyçi, i cili edhe e ka fotografuar fëmijën në bjeshkë duku u kujdesur për tufën e deleve. Ky lajm eshte publikuar ne pothuajse te gjitha mediat shqiptare.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *