Naimi e shtrëngon fortë Mihrijen


Naimi dhe Mihrija vazhdojnë të jenë ndër çiftet më të dalluar në mediet rozë.

Dyshja gjithmonë shprehin dashurinë e madhe që kanë për njëri tjetrin, duke u shfaqur gjithmonë afër.

Në këtë fotografi të fundit, duke shkëlqyer në pamje, merr vëmendje Naimi duke shtrënguar tej mase gruan e tij.

Për më shumë, e dëshmon pamja në vijim./kosovarja


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *