Morena e Xhensila ndjekin trendin e TikTok-ut, ja çfarë video postojnë


Në botën e internetit dhe rrjeteve sociale ka një gjë që na bashkon – trendet e ndryshme. per një kohë në TikTok një nga rrjetet sociale, u bë trend shampanja me ombrellë.

Tingëllon e çuditshme mirëpo Morena dhe Xhensila na tregojnë se për çfarë bëhet fjalë, e fundit që realizoi një trend të tillë ishte Xhensila e cila publikoi videon në Instagram.

“Jeta është e bukur”, shkruan Xhensila në videon e saj, rreth dy javë ishte Morena që realizoi një video të tillë dhe po njëjtë e publikoi në Instagram.

“Më falni Morena juaj nuk mund të përgjigjet më tani…Ohh pse?…sepse ajo ka nderruar jete”, shkruan Morena duke iu referuar një teksti kënge të Taylor Swift.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *