Megi Pojani: Skandaloze çfarë ndodh në prapaskenat e “Dancing With the Stars”


Megi Pojani përmes një video të publikuar në Instagram me shaka ka treguar “torturat” në prapaskenat e Dancing With the Stars.

Ajo pretendon se një nga konkurrentët e DWST e ka lidhur në dhomat e ndërrimit, teksa atë e gjen balerini i saj.

Patjetër që ky është një “mini film”, i inskenuar nga Megi dhe Jurgen për të përcjellë mesazhin se janë më të mirët dhe konkurrentët e tjerë mund ta mposhtin vetëm duke i bërë keq.

“Skandaloze çfarë ndodh ne prapaskenat e DWST.

Dhe me duhet te vendos buzëqeshjen time fallco ne skene dhe te shtirem sikur çdo gjë është ok.

Me fal Jurgen Bala qe te përfshiva ne gjithë ketë.

Nuk e meriton”, shkruan Megi”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *