Historia rrëqethëse: Më gjeti në rrugë dhe më mori. Kur lindi djali ma hodhën fajin mua


Në rubrikën “Ka një mesazh për ty” në Tv Klan, Luljeta ka treguar peripecitë që i është dashur të kalojë, pasi u largua nga shtëpia e prindërve në drejtim të Greqisë. Ka qenë vetëm 16 vjeç dhe në studio rrëfen se nëse nuk do kishte njohur babanë e fëmijëve të saj, nuk i dihet si mund t’i kishte shkuar jeta.

E takoi rastësisht në kufi dhe falë ndihmës së tij, Luljeta shkoi në Greqi dhe filloi të jetonte në shtëpinë e pronarëve të tij grekë. Koha kaloi dhe ata bënë dy fëmijë së bashku, por marrëdhënia e tyre nuk zgjati shumë. Asnjëherë nuk u martuan dhe problemet që i çuan drejt prishjes së lidhjes filluan menjëherë pas ardhjes në jetë të djalit të tyre.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *