Ganimete Abazi rrëfen momentet kur humbi prindërit derisa këndonte në dasma


Historia e këngëtares së njohur, Ganimete Abazi, kur i nderruan jete dy prindërit e saj është tejet e dhimbshme.

Në emisionin “Kendiv” derisa foli për ta, ajo tregoi se si është dashur të këndoj, ta kryej obligimin e saj në dasmë dhe me më pas të vazhdonte.

“Është ndjenja më e rëndë që mund të ekzistoj”, deklaroi këngëtarja. Ajo e kishte vështirë për ta vazhduar rrëfimin, derisa kolegu i saj nga “Pro Band”, Moni, i doli në ndihmë.

“Unë Ganes du mi ndihmu se i kanë ndërruar jetë edhe nana dhe baba në pjesën kur kemi qenë në dasmë në Maqedoni, qatë periudhë”, tha ai.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *