Besoni ose jo: Kjo këngëtare duket sikur të ishte motër me Anita Haradinaj


Besoni ose jo: Kjo këngëtare duket sikur të ishte motër me Anita Haradinaj

Kjo këngëtare duket sikur të ishte motër me Anita Haradinaj. Anita Haradinaj është një nga fytyrat më të njohura të ekranit këto 20 vitet e fundit në Kosovë.

Ajo, është prezantuese e edicioneve qendrore të lajmeve dhe gazetare e njohur, por që njihet dhe përflitet kryesisht si gruaja e ish Kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj. Anita, aktualisht është pjesë e spektaklit të vallëzimit “Dance With Me Albania”, ku po shkelqen karakteri i saj në skenë, shkruan kosovarja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *