‘Si dy shoqe’, Violetë Kukaj dhe e bija e saj vijnë me bashkëpunimin e madh


‘Si dy shoqe’, Violetë Kukaj dhe e bija e saj vijnë me bashkëpunimin e madh

Violetë Kukaj dhe e bija e saj vijnë ‘si dy shoqe’ në bashkëpunimin e ri.

Më në fund, Violetë Kukaj ka lansuar bashkëpunimin e ri.

Ashtu siç Prive raportoi këngëtarja lansoi këngën në bashkëpunim me vajzën e saj, Njomza Retkoceri.

Kënga e re titullohet “Si dy shoqe” dhe është realizuar me videoklip.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *