Mihrija “baba” e photoshop-it, e rinon edhe Naimin


Mihrija “baba” e photoshop-it, e rinon edhe Naimin

Edhe pse është 54 vjeçare, këngëtarja Mihrie Braha po e mban veten aq mirë, saqë çdo herë shfaqet e kuruar në çdo detaj.

Krahas produkteve që i përdorë me të cilat thotë se po përtërihet, kohëve të fundit është bërë maniake e photoshopit.

Kjo vërehet pasi në çdo postim editon fotografitë në masë të madhe ndërsa në video incizime shihet krejt ndryshe.

Duket se ka bërë “qef” me veten ndërsa tani po e rinon edhe bashkëshortin, Naimin.

Duke publikuar disa imazhe ku ishin prezentë në një dasme, ata po duken “cool” dhe të rinjë falë photoshopit./Indeksonline/


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *