Trixa rikujton mbrëmjen e Big Brother dhe ka një mesazh!


Trixa rikujton mbrëmjen e Big Brother dhe ka një mesazh!

Të gjithë personazhet që kanë qenë pjesë e Big Brother kanë ndarë copëza kujtimesh.

E ndonse Trixa nuk e ka një të tillë.

Këngëtarja ka publikuar një foto ku shkruan: “Këtu supozohej të ishte një foto nga eksperienca më e bukur, por nuk kisha një të bukur. Një vit: Ju e njihni këtë ose ajo që nuk i përmendet as emri, aka Beatrix! Lezeçëm! Ju dua”– ka mbyllur Trixa

Ndërkohë në një tjetër postim shkruan:“Sot më e fortë se kurrë!”. Pra nuk dihet nëse kjo është një kunjë apo një mesazh.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *