Kush po i bënë fotografi kaq provokative Encës?


Kush po i bënë fotografi kaq provokative Encës?

Këngëtarja Enca, njihet për stilin e saj pa asnjë kompleks.
Enca, në postimin e fundit u shfaqë mjaftë provokative.

E bukur, dhe shumë tërheqëse duket këngëtarja tek sa pozon mbi krevat.

Ngjyra “Pink”, dominon, si në të brendshmet e këngëtares ashtu edhe në shtratin dhe mbulesat saj.

Po, kush po i bënë këto fotografi bukuroshes?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *