Festa e Flamurit nën shoqërinë e Sabri Fejzullahut dhe Saranda Krasniqit


Festa e 28 nëntorit nuk shijon askund si në atdhe. Megjithatë ata që jetojnë në Gjermani, këtë vit do ta kenë mundësinë të festojnë sikur te ishin ne Kosovë e Shqipëri, përcjell Kosova Post.

Kjo pasi që Sabri Fejzullahu e Saranda Krasniqi për festën e flamurit me 19 nëntor do të ofrojnë atmosferë e mbrëmje te paharrueshme me këngë shqipe për të gjitha moshat.

Ndeja do të organizohet në Leutkirch- Allgau, e përveç tingujve shqip, mysafirët do të shijojnë ushqimet tradicionale nga Mishtorja Gashi.

E gjithë festa do të kushtojë vetëm 10 euro për person, përderisa fëmijet deri në moshën 10 vjeçare do të kenë gjithçka falas. Për një mbrëmje e ndjesi si në shtëpi, mbrëmja do të fillojë nga ora 19:00.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *